Vrijwilligers en bestuursleden gezocht!

Het is nu bijna drie jaar geleden dat we op een kaal stuk terrein in de Nieuwe Driemanspolder begonnen met de aanleg van Voedselbuurtbos GeuzeGroen. Het zal nog een aantal jaren duren voordat de begroeiing wat hoger wordt, maar de aanplant staat er en er is gewerkt aan de inrichting van het terrein met paden, wadi’s en een houtril rondom. Bovendien hebben we voor onze werkers een leuk zitje gemaakt om tijdens de pauzes gezellig en een beetje beschut te kunnen zitten. Het begin is er, maar er is de komende tijd nog veel te doen.

Meewerkdagen voedselbos
Nu het voorjaar eraan komt, de plassen wegtrekken en de planten weer gaan groeien komt er een heleboel werk op ons af. We zijn daarom druk op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met de volgende fase van de ontwikkeling van ons voedselbos. Ben jij iemand die graag bijdraagt aan een groen project waar we ook in de toekomst nog veel plezier aan kunnen beleven? Kom dan eens een keer kijken tijdens onze meewerkdagen. De data zijn te vinden in de agenda op onze website. 

Er zijn een heleboel verschillende werkzaamheden mogelijk, dus er is altijd wel iets te doen. Iedereen die het leuk vindt om samen in de natuur te werken is welkom. Kennis van bomen en planten of ervaring met het verzamelen van data is natuurlijk zeer welkom. Ook zoeken we mensen met oude vaardigheden zoals het werken met een zeis. 

Bestuursleden
Behalve naar werkers zijn we ook op zoek naar bestuursleden voor onze stichting. Ons project is vrij uniek en de komende periode moeten belangrijke stappen worden gezet. Vind je het leuk om mee te denken over een succesvolle voortzetting en misschien uitbreiding van ons project? Heb je misschien specifieke kennis die hiervoor nodig is? Neem dan contact met ons op.

Redactieleden
Vind je het leuk om te schrijven of kennis te delen? We zijn ook op zoek naar redactieleden die met ons willen werken aan onze nieuwsbrief en aan de website https://geuzegroen.nl/. Bovendien hebben we plannen om meer kennis over voedselbossen en andere onderwerpen te gaan delen. Deskundige inbreng is welkom.


Ben je enthousiast geworden of wil je gewoon meer weten? Kom eens langs of neem contact met ons op. En misschien ken je nog andere mensen die interesse zouden kunnen hebben. Wij willen graag met belangstellenden in gesprek.