Zaterdag 16 maart is onze gezellige NL Doet Meewerkdag!

Sinds onze start in 2021 doen we mee met deze landelijke vrijwilligersdag, die door het Oranje Fonds wordt georganiseerd. Tijdens de komende NL Doet dag kun je bij ons weer kiezen uit een aantal klussen, waarbij je gekoppeld kunt worden aan een mentor-vrijwilliger die je op weg kan helpen bij het werk.

We gaan onze takkenrillen verstevigen en aanvullen met snoeihout, zitbanken plaatsen, een paar eenvoudige fietsenrekken timmeren, paden herstellen, boompjes voorzien van bladaarde, graspaden maaien met de zeis, zaaien, inplanten, wadi´s graven of swales uitdiepen.

Het is fijn om wat zwaardere of lichtere klussen af te wisselen, dus je kunt je altijd weer aansluiten bij een ander klusgroepje.

Onze NL Doet dag is van 10 tot 14 uur en we zorgen tussendoor voor koffie en thee en nemen daarnaast ook allemaal iets te eten of te drinken mee om met elkaar te delen, zodat we een echte ‘potluck’lunch hebben. 

Het hoeft niet, maar vind je het leuk om ook zelf iets te maken? Leg er dan een ingrediëntenlijst (met als het kan ook het recept) bij, zodat recepten makkelijk kunnen worden uitgewisseld en iedereen kan zien wat hij/zij wel of niet kan eten.

Dus kom ook op 16 maart helpen bij onze NL Doet dag en neem je vrienden, collega’s of buurman mee!

 
Let op: Je moet je wel vooraf aanmelden via NL Doet:

https://www.nldoet.nl/activiteit/meewerkdag-bij-voedselbuurtbos-geuzegroen