Soroptimistclubs sponsoren GeuzeGroen!

Soroptimist International is de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld, met 72.000 leden in 120 landen. Zij zet zich via acties, belangenbehartiging en bewustwording in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren.

Zes soroptimistclubs uit deze regio organiseerden in het kader van de ´Dag van de Rechten van de Mens´ begin deze maand een lezing waarin twee juristen, Franka Olujic en Rajae Azaroual spraken over hoe het met de bescherming van de mensenrechten in Nederland staat.

Hierna gaven wij een korte presentatie over ons project GeuzeGroen, waarna wij een cheque van maar liefst 1.750 euro in ontvangst mochten nemen!

Foto: Maaike Huizer

Door het organiseren van diverse acties hebben de regioclubs (Scheveningen, ‘s Gravenhage, Voorburg-Rijswijk en Zoetermeer) eerder dit jaar ook al een fantastisch bedrag van 1.500 euro bij elkaar gebracht. Hiervoor kunnen wij naast. een schaduw/regenvoorziening voor onze vrijwilligers en mobiele watergeefinstallaties ook weer bomen en ondersteunend plantgoed aanschaffen. Hartelijk bedankt hiervoor!