Harde werkers

Foto: Leo van der Nat

5 april 2021

Wat een werk is er verzet de afgelopen tijd op het terrein van GeuzeGroen! In weer en wind stond er iedere woensdag en zaterdag weer een groep vrijwilligers van jong tot oud klaar om aan de slag te gaan. Niks kon ze tegenhouden, zelfs geen code geel met heuse hagelbuien en wervelende windstoten. De verslaggever van TV West die op één van deze dagen aanwezig was noemde het “Siberische omstandigheden”.

Inmiddels zijn honderden bomen en struiken geplant en zijn de eerste wadi’s uitgegraven in de zware klei. Dammetjes houden het water vast en een heuse Zeeuwse haag moet al het nieuwe plantgoed beschermen. Er is gezaaid en we hebben een wormenhotel gebouwd. GeuzeGroen begint echt vorm te krijgen. Wat fijn dat we samen met zo’n enthousiaste groep steeds weer aan de slag kunnen. Dank daarvoor.

Graag willen we onze dank ook laten blijken in een coronaproof feestje. Wie hier nog een goed idee voor heeft: laat het ons weten!

Heel veel dank aan al onze vrijwilligers zonder wie we dit nooit kunnen realiseren, onze vele partners en de hulp van De Groene Motor, camping De Drie Morgen, KNHM, Notaris Kroese en het OranjeFonds.