Handen (en ogen) gezocht!!

Het is zover: al het plantgoed dat we dat afgelopen jaren verzameld hebben, mag verhuizen naar de Nieuwe Driemanspolder! Om dat voor het eind van het plantseizoen gedaan te krijgen, hebben we jullie hulp nodig.

We moeten nulmetingen verrichten, en markeren wat daar al is en wat waar moet komen. Planten, maar bijvoorbeeld ook nesten of andere dingen die beschermd moeten worden. Daarna moet een deel van de bestaande beplanting verplaatst worden om standplaatsen klaar te maken voor de nieuwe voedselbosselecties. Eind maart moeten al onze geliefde stekjes, entjes en zaailingen daar op hun plaats staan, zodat ze nog goed kunnen inwortelen voor de zomer aanbreekt. Met een beetje geluk zorgt april dan voor de nodige wildgroei eromheen, zodat ze een beetje beschermd de zomer ingaan, en we straks niet teveel hoeven te gieten.

Om dit gedaan te krijgen hebben we meewerkdagen vanaf 13 februari en de meeste woens- en zaterdagen in februari/maart. Als we het werk van die week niet af krijgen, pakken we de zondagen erbij. We werken in een- en tweetallen, volgens de coronaregels van het RIVM. 

Kan en wil je helpen? Laat je beschikbaarheid achter op het formulier Werkzaamheden GeuzeGroen

of neem contact op met astrid@geuzegroen.nl.

Behalve aan handen, hebben we ook behoefte aan ogen, gps-apparaten en mensen met vervoer. Wil je graag helpen maar weet je niet hoe? Neem gerust contact op, dan kijken we naar een passende taak.