Foto’s watergeven en feestelijke picknick 27 juni 2021

Watergeven en feestelijke picknick 27 juni 2021

FEESTJE

Wat een fijn feestje was het. Een “potluck” picknick op GeuzeGroen, locatie “het amfitheater”. Dit groene plekje werd omgetoverd met strobalen rondom, als heuse chill banken (een lumineus idee van Klaartje). Hans Spil danste met zijn zeis om een echte arena te maaien. Dat ziet er goed uit!
Even leek het erop dat het weer ons in de steek ging laten maar gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Om 12 uur druppelden de vrijwilligers binnen met zelfgemaakte heerlijkheden. Citroenrijst, rabarber compote, fruitspiezen, gele erwten balletjes en nog veel meer lekkers. Alsof dat nog niet genoeg was stonden Ingrid en Marianne ook nog te bakken om iedereen te voorzien van een overheerlijke crêpe met zoete vlierbloesemgelei of met hartig wildpluk groen.
Karin had een kunstenaars hoekje waar men een wilgentak kon beschilderen met natuurlijke verf. Wat een kunstwerken zijn het geworden, prachtig!
Er werden recepten uitgewisseld, afspraken gemaakt om samen te gaan wildplukken of boodschappen te doen. Gegeten, gedronken, gekletst, gelachen, genoten kortom een geslaagd vrijwilligers feestje.
Voor herhaling vatbaar!